Clubcollect

Beste leden,

De afgelopen tijd heeft het bestuur onderzocht hoe de contributiegelden efficiënter geïnd kunnen worden. Het innen van contributie is een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf 1 januari 2019 zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan samenwerken met ClubCollect voor onder andere het opstellen van contributiefacturen, het versturen van betaalverzoeken en herinneringen en het verwerken van betalingen. ClubCollect is in Nederland opgericht en verzorgt momenteel in Nederland, Duitsland en Engeland de contributie-inning voor meer dan 1.200 verengingen en 600.000 leden.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt één factuur met het juiste contributiebedrag voor het komende kalenderjaar. Je hoeft dus niet meer zelf uit te zoeken en te berekenen welke contributiebedragen voor jou als lid gelden. Met ClubCollect kun je er vervolgens voor kiezen om de factuur in één keer of in termijnen te betalen. Ook bepaal je gemakkelijk zélf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke online betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld gegevens kunt aanpassen, betaaldata kunt wijzigen of vragen kunt stellen. Klopt er iets niet of heb je vragen over bijvoorbeeld je factuur, via ClubCollect kun je direct contact opnemen met onze penningmeester.

Lees meer

Afscheid Jan als penningmeester

Vanavond ( 2 november ) namen we afscheid van Jan van der Leek als penningmeester. Jan was maarliefst 28 jaar penningmeester van onze mooie club. Bovendien werd hij enkele jaren geleden verkozen tot Nederlands Penningmeester van het Jaar en draagt hij nu een financieel zeer gezonde vereniging over aan zijn opvolger. Als dank voor zijn jarenlange inzet kreeg hij van het bestuur een zilveren Scheldevogels 'penning' overhandigd en werd hij benoemd tot erelid. Bedankt, Jan.

 

Contributies

 

 

"Voor de inning van de contributie maakt Scheldevogels gebruik van ClubCollect. Jaarlijks in januari ontvangt ieder lid een persoonlijke contributiefactuur per email via ClubCollect. Dit betreft een jaarfactuur welke ineens of in termijnen per kwartaal voldaan kan worden. Voor betaling in termijnen per kwartaal wordt er €4,- aan extra administratiekosten doorberekend aan de vereniging. De vereniging vraagt de leden daarom de factuur, indien financieel mogelijk, per jaar te betalen. 
 
Nieuwe leden ontvangen de eerste contributiefactuur aan het begin van het nieuwe kwartaal."

 

 

Functies

  Naam en Functie   Extra informatie
  Voorzitter:    
  Robert Moes  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
  Secretaris:    
  Leander Knol
 

Pieter Breughelstraat 26

4625 BH Bergen op Zoom

tel:0164-856821

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       
  Penningmeester:    
  Tim Withagen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
  Leden:    
  Justine Weijenberg  
       
  Gertjan Room  
       
  Wedstrijdsecretariaat:    
  Jolanda Pelle - Senioren + A    
  Joke Luisterburg - Jeugd ( B t/m F )    
       
  Technische Commissie:    
  Jolanda Pelle     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
  Activiteiten Commissie:    
  Victor van den Heuvel    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
  Onderhouds Commissie:    
  Geo Pelle    
       
  P.R. Commissie:    
  Maarten van de Graaf    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
  Horeca Commissie:    
  Mark Franken    
       
  Redactie 't Krantje:    
  Jos Pilanen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
  Vertrouwenpersonen:    
  Pierre Withagen    
  Ellie van de Graaf    
       

 

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389