het Oranje Fonds

 

De selectie van Scheldevogels collecteert voor het Oranje Fonds.

De Oranje Fonds Collecte van 22 mei t/m 25 mei is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.

100% besteed, 100% dichtbij
Deelnemende organisaties aan de collecte mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Elke euro gaat 100% naar sociale initiatieven, 100% dichtbij.

Uiteraard kan de selectie extra hulp gebruiken

Wil je de selectie helpen om geld voor het Oranje Fonds en Scheldevogels in te zamelen (de helft van het ingezamelde bedrag is voor Scheldevogels) meldt je dan aan.
Doordeweeks verzamelen we om ca. 18.15 uur In het clubhuis op de Staakberg zodat we om 18.30 uur kunnen beginnen met collecteren tot ca. 20.15 uur. We lopen altijd gezamenlijk met een aantal collectanten. De wijk waarin we lopen is Meilust-Noord en Noordgeest.


Alvast bedankt voor jullie inzet.

Namens de selectie van Scheldevogels.

Aanmelden kan bij Geo Pelle via whatsapp of 06-22800869 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389