Spaaractie Jumbo

Jumbo spaaractie
Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kan er bij Jumbo Supermarkt Het Kompas, Vogelaar 29 en Jumbo Supermarkt De Parade , Burg. van Hasseltstraat 1 gespaard worden voor onze sportvereniging Scheldevogels! Samen met familie en vrienden kunnen jullie sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal. Denk bijvoorbeeld nieuwe kofballen of hesjes. En het mooie is: deelname aan deze actie is geheel kosteloos!

Voor deze 'Sparen voor je Sportvereniging' actie stelt Jumbo onder de deelnemende verenigingen in Bergen op Zoom een te verdelen budget (€ 10.000,00) beschikbaar.

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een Sportpunt met een unieke code. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan je heel eenvoudig de punten toewijzen aan Scheldevogels. Hoe meer punten onze sportvereniging verzamelt, hoe meer wij kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal!

Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget (€ 10.000,00) over alle deelnemende sportverenigingen verdeeld op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Dit bedrag wordt uitgereikt als een tegoed om in een webshop aankopen (zonder of met bijbetaling) te doen uit een grote selectie (sport)artikelen en sport- en speeltoestellen. 

NIEUW! De Jumbo Sparen voor je Sportvereniging scan app
Voor deze actie wordt er een nieuwe app gecreëerd: De Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app zal te downloaden zijn voor IOS en Android gebruikers. Met deze app wordt het makkelijker gemaakt om snel alle punten te scannen en toe te kennen aan uw Scheldevogels. Informatie over waar u deze app kunt downloaden, ontvangen wij kort voor de start van de actie.

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389