DE GROTE CLUBACTIE IN VOLLE GANG!

Beste leden van Scheldevogels,

Op 16 september is de Grote Clubactie weer gestart. Tijdens de Grote Clubactie is het de bedoeling om zoveel mogelijk loten te verkopen. Elk lot levert de vereniging geld op en natuurlijk maakt de koper zelf ook kans op mooie prijzen.

Hoe werkt het?

De loten kosten per stuk € 3,00 en van elk lot gaat € 2,40 direct naar onze vereniging. Het geld dat hiermee wordt opgehaald wordt gebruikt om allerlei leuke en leerzame dingen te bekostigen, zoals het jeugdkamp, materialen voor trainingen en het sinterklaasfeest.

De leden van de Kangoeroe Klup en jeugdleden van de F tot en met de A ontvangen een envelop met daarin 3 loten, een eenmalige machtigingsboekje en een brief met uitleg. De bedoeling is dat de loten worden verkocht aan bijvoorbeeld vrienden, familie of buren. Zo draagt iedereen zijn steentje bij aan extra inkomsten voor de vereniging. Jijzelf of je ouders kunnen de loten uiteraard ook zelf kopen. De opbrengst van de verkochte loten kan in de envelop worden gestoken, waarna de envelop weer kan worden ingeleverd voor 28 oktober of eerder bij iemand van de PR commissie of bij Jolanda achter de bar. Eventueel niet-verkochte loten kunnen geretourneerd worden.

We gaan er wel van uit dat iedereen minimaal de 3 contante loten kan verkopen.

Prijzen

Alle verkopers die meer dan 20 loten verkopen krijgen bovendien een voucher voor 1 gratis entreekaart voor Bobbejaanland (in combinatie met 1 volbetalende persoon), € 10,00 shoptegoed bij sportboxx.com, 50% korting bij Schiphol behind the scenes en 50% korting bij Madame Tussauds. Het jeugdlid die de meeste loten verkoopt krijgt een Scheldevogels trainingspak met bedrukking van je naam! Het jeugdlid dat op 1 na de meeste loten verkoopt krijgt een Scheldevogels trainingsshirt met bedrukking van je naam!

     

Het jeugdteam die gemiddeld per teamlid de meeste loten verkoopt, mag met het hele team frietjes gaan eten in het clubhuis.

Stand van verkochte loten op 30-09-2017 is 97 loten.

Wil je meer loten hebben, dan kun je die aanvragen bij iemand van de PR commissie.
Indien je nog vragen hebt, kunt je ook bij ons terecht.

Veel succes!
De PR commissie: Mariska, Maarten en Geo
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag de enveloppen inleveren voor 28 oktober of eerder.

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389